Betaalmethoden

Al onze betaalmethodes Veilig & Snel

Carl Dino staand
Knuffelpop en rugzak gratis met naam Iris roze

Welke methodes zijn er?

Betalen van een product moet simpel maar vooral veilig zijn. Wij hebben ervoor gekozen om al onze betalingen via Mollie af te handelen. U kunt bij ons betalen met iDeal, Achteraf betalen van Klarna, PayPal en Bancontact

iDeal

iDeal is een betaalmethode, waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank. Met iDeal betaal je meestal vooraf. 

Wij bieden iDeal betalingen aan via Mollie.  Mollie is een Payment Service Provider (PSP) die online betalingen verwerkt. Zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar de webshop gaat. 

Betalen met Ideal bij Sandra's poppenkraam
Betalen met Bancontact bij Sandra's poppenkraam

Our community

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. 

De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid.

Wij bieden Bancontact betalingen aan via Mollie.  Mollie is een Payment Service Provider (PSP) die online betalingen verwerkt. Zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar de webshop gaat. 

Facebook

Achteraf betalen met Klarna

Met Klarna kun je aankopen achteraf betalen. Na verzending van je bestelling moet je binnen 30 dagen betalen. Je ontvangt de Klarna-factuur tegelijk met je bestelling. Je kunt betalen via een bankoverschrijving of met iDEAL.

Wij bieden achteraf betalen met Klarna aan via Mollie.  Mollie is een Payment Service Provider (PSP) die online betalingen verwerkt. Zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar de webshop gaat. 

Achteraf betalen met Klarna bij Sandra's poppenkraam

Betalen met PayPal

Met PayPal kun je direct betalen 

Wij bieden betalen met PayPal aan via Mollie.  Mollie is een Payment Service Provider (PSP) die online betalingen verwerkt. Zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar de webshop gaat.