Senden

Helaas kunnen onze poppen niet lopen, daarom worden ze gebracht door postnl of DHL gg

Bezorgdozen Sandra's poppenkraam

Verzenden

Bij Sandra’s Poppenkraam begrijpen wij dat een efficiënte afhandeling van een bestelling niet alleen afhangt van de kwaliteit van onze producten, maar ook van de snelheid en veiligheid van de verzending. Daarom hebben wij gekozen voor PostNL als onze verzendpartner. PostNL staat bekend om hun efficiënte verzendingsdiensten en hun toewijding om pakketten veilig en op tijd af te leveren. Wij zijn ervan overtuigd dat zij in staat zijn om dezelfde standaard van service te leveren als wij, en om zo de tevredenheid van onze klanten te waarborgen.

postnl

Bij Sandra’s Poppenkraam maken wij gebruik van de diensten van PostNL voor het verzenden van onze producten. PostNL is een toonaangevend en betrouwbaar vervoerder, bekend bij veel consumenten. Wij kiezen voor deze vervoerder omdat wij er van overtuigd zijn dat zij in staat zijn om uw bestelling efficiënt en veilig te leveren.

 

Meestal wordt uw bestelling de dag na verzending afgeleverd, echter is het mogelijk dat er afwijkende levertijden zijn voor klanten die in België of Duitsland wonen. Wij willen u er echter wel op attenderen dat dit afhankelijk is van diverse factoren zoals verkeer, weersomstandigheden en andere onvoorziene omstandigheden. Onze verzendingspartner PostNL doet er alles aan om uw pakket op tijd te leveren.

Verzenden met PostNL | Sandra's poppenkraam