Even voorstellen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sandra en ik ben de trotse eigenaresse van Sandra's Poppenkraam. Ik ben gestart met mijn bedrijf omdat ik als kersverse moeder op zoek was naar knuffelpoppen met de namen van mijn dochtertje. Ik kreeg als kraamcadeau een knuffelpop met één van de namen van mijn dochtertje en dat was natuurlijk super leuk! Echter, ik vond het jammer dat ik nergens knuffelpoppen kon vinden waarvan ik zelf de naam kon bepalen.

Als ervaren moeder weet ik hoe belangrijk het is om je kindje een knuffelvriendje te geven waar ze zich veilig en geliefd bij voelen. Daarom bied ik bij Sandra's Poppenkraam knuffelpoppen aan waarbij je zelf de naam kunt kiezen. Ik maak de poppen zelf niet, maar zorg ervoor dat de naam naar keuze op de knuffelpop wordt gezet. Ik wilde dit ook voor andere ouders mogelijk maken en zo ontstond Sandra's Poppenkraam.

Bij ons kun je nu terecht voor knuffelpoppen op maat, waarbij je zelf de naam van de pop kunt bepalen. Of je nu op zoek bent naar een origineel kraamcadeau of een knuffelvriendje voor je kindje, bij ons ben je aan het juiste adres!

We streven ernaar om onze poppen met veel liefde en zorg te maken, zodat ze een echt vriendje of vriendinnetje kunnen worden voor de kinderen die ze ontvangen. Bedankt voor het lezen van ons verhaal en we hopen dat we jou en jouw kindje blij kunnen maken met een van onze knuffelpoppen.

Met vriendelijke groet,

Sandra