Welke betaalmethodes hebben wij 

Bij Sandra’s Poppenkraam begrijpen wij het belang van een veilige en gemakkelijke betalingsprocedure. Daarom hebben wij gekozen voor Mollie als onze betalingsverwerker. Mollie biedt onze klanten een breed scala aan betalingsopties, waaronder iDeal, Klarna Achteraf Betalen, PayPal en Bancontact. Dit stelt onze klanten in staat om te kiezen voor de betalingsoptie die het beste aansluit bij hun voorkeur en behoefte. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een veilige en gebruiksvriendelijke betalingservaring voor onze klanten.

Ideal 

Bij Sandra’s Poppenkraam bieden wij iDeal, een van de populairste online betaalmogelijkheden in Nederland, aan onze klanten. iDeal is een gemakkelijke en veilige manier om online aankopen te betalen via de eigen bank. Meestal wordt met iDeal vooraf betaald.

Om de betalingen af te handelen, maken wij gebruik van de diensten van Mollie, een Payment Service Provider (PSP). Mollie zorgt ervoor dat de betalingen snel, veilig en efficiënt worden verwerkt en zorgt ervoor dat het geld veilig van de bank van de klant naar onze webshop gaat. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een veilige en gemakkelijke betalingservaring voor onze klanten, inclusief de optie van iDeal.

Bancontact 

Bij Sandra’s Poppenkraam bieden wij Bancontact, een van de meest populaire online betaalmogelijkheden in België, aan onze klanten. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving van de klant. Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode, waarbij het geld direct wordt overgemaakt en niet kan worden teruggedraaid.

Om de betalingen af te handelen, maken wij gebruik van de diensten van Mollie, een Payment Service Provider (PSP). Mollie zorgt ervoor dat de betalingen snel, veilig en efficiënt worden verwerkt en zorgt ervoor dat het geld veilig van de bank van de klant naar onze webshop gaat. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een veilige en gemakkelijke betalingservaring voor onze klanten, inclusief de optie van Bancontact.

Klarna 

Bij Sandra’s Poppenkraam bieden wij de optie van achteraf betalen met Klarna aan. Klarna stelt onze klanten in staat om hun aankopen te betalen na ontvangst van de goederen, binnen een termijn van 30 dagen. De Klarna factuur wordt bij de bestelling meegeleverd. Klanten hebben de keuze om te betalen via een bankoverschrijving of iDEAL.

Om de betalingen af te handelen, maken wij gebruik van de diensten van Mollie, een Payment Service Provider (PSP). Mollie zorgt ervoor dat de betalingen snel, veilig en efficiënt worden verwerkt, en zorgt ervoor dat het geld veilig van de bank van de klant naar onze webshop gaat. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een veilige en gemakkelijke betalingservaring voor onze klanten.

PayPal 

Met PayPal kun je direct betalen

Wij bieden betalen met PayPal aan via Mollie. Mollie is een Payment Service Provider (PSP) die online betalingen verwerkt. Zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar de webshop gaat.